Køb Sertralin online

Sertralin er et antidepressiv medicin, som anvendes ved depression. Sertralin fås i tabletform, og der findes flere forskellige pakningsstørrelser og styrker. Sertralin produceres af forskellige producenter, men de har samme aktive indholdsstoffer.

  • Sertralin er receptpligtigt
  • Anvendes ved depression
  • Findes i tabletform

Anvender du Sertralin, er det muligt at købe det online via MinRecept. Præparatet er receptpligtigt i Danmark, og derfor kræves det, at du har en gyldig recept.


Få fast levering af din antidepressive medicin

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Som medlem af MinRecept, kan du være sikker på, at du aldrig får ufrivillige pauser i dit medicinindtag, fordi du har glemt at købe din medicin. Vi holder også styr på din recept og påminder dig, når den skal fornyes. Få leveret din antidepressive medicin på abonnement hos MinRecept

Køb Sertralin her

Skal du først bruge en ny pakke om lang tid? Tilmeld dig i dag, så du ikke glemmer det. Dit abonnement starter først i den måned, hvor du har bedt om første levering i.

Sådan virker Sertralin

Sertralin har anvendes til flere forskellige behandlinger, men primært til personer med depression. Præparatet kan også anvendes af personer, som lider af social forbi, PTSD, OCD elelr panikangst. Det er op til den praktiserende læge, at vurdere om Sertralin er den rette behandling, eller der findes andre bedre egnede præparater. Sertralin hører til gruppn af SRRI præparater mod depression. SRRI er en forkortelse af Selektiv Serotonin Reuptake Inhibitor. Sertralin har påvirkning på serotonin-niveauet i hjernen, og har en begrænset påvirkning på andre signalstoffer i hjernen. Derfor ses der ofte færre bivirkinger, ved dette præparat modsat andre præparater mod depression. Serotonin påvirker forskellige følelser i hjernen. Det er med til at regulere humør, men giver også meddelelser om sult, angst og kropstemperatur. Det er derfor et meget vigtigt signalstof i hjernen. Det er lægen der i samråd med patienten vurderer på, hvilken medicin og styrke, som patienten eventuelt skal anvende.

Køb Sertralin fra dansk apotek

Benytter du Sertralin, eller andet antidepressiva, så kan det købes online, og få det leveret direkte til døren. Som medlem af MinRecept kan du oprette et abonnement på antidepressiva, og specifikt ønske Sertralin, så sendes din medicin direkte fra et dansk apotek. Hvis du vil købe Sertralin online, kræver det, at du har en gyldig recept. Præparatet er receptpligtigt i Danmark. Recepten udstedes af egen læge. Som medlem af MinRecept bliver medicinen leveret med et fast interval, og det er kun nødvendigt at lave en bestilling én gang. Det er altid muligt at se og ændre ens fremtidige leveringer, ved at logge ind på sin konto. Ønsker man at ændre bestillingen, eller den næste leveringsdato, kan det gøres med få klik. Hos MinRecept samarbejder vi kun med danske apoteker. Alle bestillinger via MinRecepts digitale platform, håndteres af faguddanet personale på apoteket. Vi mener at MinRecept, er Danmarks nemmeste løsning, hvis du vil købe Sertralin online.

Sådan oprettes et abonnement hos MinRecept

For at få leveret Sertralin, eller andre antidepressiva, gemmen MinRecept, kræver det få men vigtige oplysninger. Sikkerhed er det vigtigste for os, og derfor skal alle tilmeldinger godkendes med NemID. Vores apotek bruger oplysningerne fra NemID til at verificere, at der udleveres korrekt medicin. Det er det samme der sker, når det gule sygesikringsbevis benyttes på et fysisk apotek. For at købe Sertralin skal følgende gøres:

  • Vælg antidepressiva som produkt
  • Angiv Sertralin i “Specifikt mærke”
  • Vælg leveringsdato for første den pakke
  • Angiv din ønskede leveringsadresse
  • Tilføj et betalingskort 
  • Godkend bestilling med din NemID

Ud fra ovenstående oplysninger, sammenholdt med information fra NemID, ved vores apotek, præcis hvilken dosering og styrke du skal have tilsendt. Det står på den recept din læge har udskrevet, og den har apoteket adgang til.

Tegn på depression?

Oplever du tegn på en depression, er det vigtigt at du kontakter din læge. Korrekt rådgivning om forskellige behandlingsmuligheder, er afgørende for at få den bedste behandling. Depression er en alvorlig sygdom, og medicinen kan have bivirkninger. Søg derfor hjælp hurtigst muligt, og vær ærlig i dialogen med din læge. Det kan også være, at du står som pårørende til en person, der udviser tegn på depression. Om du har tegn på depression eller er pårørende, så er der mulighed for rådgivning hos Psykiatri Fonden.