Køb Bricanyl online 

Præparatet fås som i en inhalator, og anvendes mod astma. I bricanyl er det virksomme stof terbutalin. Præaparatet anvendes ved akutte astmaanfald, eller lige op til en kraftanstrengelse af luftvejene og lungerne.

  • Præparatet inhaleres fra en inhalator
  • Terbutalin er det virksomme stof 
  • Anvendes ikke som vedligeholdelsesmedicin
  • Præparatet har hurtig virkning

Bricanyl kan købes online og leveres direkte til døren. Da præparatet er receptpligtigt i Danmark, kræver det, at man har en gyldig recept. Se hvordan du kan købe Bricanyl her


Få fast levering af din astmamedicin

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Køb Bricanyl

Skal du først bruge en ny pakke astmamedicin om lang tid, så kan du roligt tilmelde dig i dag. Dit medlemskab starter først fra den måned, hvor du har bedt om din første levering fra os. Fortryder du inden, kan du altid opsige. Der er ingen binding, opsigelsesperiode eller gebyrer forbundet med det.

Sådan virker Bricanyl

Astmamedicin kan inddeles i to forskellige hovedegrupper. Den ene type er langtidsvirkende, mens den anden type er korttidsvirkende. Bricanyl hører til den korttidsvirkende type. Præparatet indeholder det virksomme stof, terbutalin, som virker afslappende på hele muskulaturen omkring omkring luftvejene. Når muskulaturen slapper mere af, bliver der mere plads, så luften lettere kan passere. Det har især indvirkning på bronkierne i lungerne. Præparatet virker hurtigt, og den fulde effekt ses allerede efter få minutter. Virkningen varer ved i op til 4 timer. Denne type astmamedicin anvendes ved akutte astmaanfald, men kan også bruges forebyggende. Eksempelvis hvis man ved, at man skal presse kroppen og luftvejene. Det kan være i forbindelse med sport eller lignende. Det er vigtigt at pointere, at korttidsvirkende astmamedicin, ikke skal anvendes som generel forebyggende medicin. Er det nødvendigt at anvende astmamedicin hver dag, så skal man i stedet bruge langtidsvirkende astmamedicin.

Køb Bricanyl fra dansk apotek

Anvender du Bricanyl, eller anden korttidsvirkende astmamedicin, så er det muligt at købe det online, og få det leveret direkte til døren. Bestiller du astmamedicin gennem MinRecept, så sendes medicinen direkte fra et dansk apotek. For at købe Bricanyl online, kræver det blot, at man har en gyldig recept. Recepten udstedes af lægen. MinRecept leverer medicinen kontinuerligt, så det er kun nødvendigt at bestille én gang. Fremtidige leveringer kan følges ved at logge ind på vores hjemmeside. Her er det også muligt at ændre leveringsdatoen, hvis det er nødvendigt. MinRecept samarbejder kun med danske apoteker, og når der bestilles via vores digitale platform, så købes Bricanyl direkte fra apoteket. Al astmamedicin håndteres af fagudannet personale på apoteket inden det sendes. Med vores platform, er det let at købe Bricanyl online.

Læs om forskellen på MinRecept og webapoteker her