Medicin fra et Webapotek eller MinRecept 

Ønsker du at købe medicin fra et webapotek, så er det en god ide at læse lidt om MinRecept. Dette gælder især hvis du er kronikker. Som medlem af MinRecept, er du sikker på, at du altid har din medicin, og du skal ikke tænke på at bestille eller hente det, hver gang du skal bruge nyt medicin. Derfor er vi smartere end de traditionelle webapoteker. Det tilbyder vi: 

  • Automatisk levering af medicin
  • Levering lige til døren
  • Let mulighed for ændring af leveringsdato
  • Påmindelse om receptfornyelse
  • Bestil én gang – Genbestilling er ikke nødvendig

Vi henvender os primært til kronikkere, som indtager medicin kontinuerligt. Vi kan levere astmamedicin, kolesterolmedicin, prævention, diabetesmedicin, hormonmedicin, blodtryksmedicin og epilepsimedicin.

Se vores produktudvalg her


Få fast levering af din medicin!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Har du handlet ved et webapotek?

Der findes mange forskellige webapoteker, men der findes kun MinRecept, som tilbyder receptpligtig medicin på abonnement. Hvis du er kronikker, og ofte skal bestille din medicin online hos et webapotek, eller skal mange ture til apoteket, så tilbyder vi en nem og sikker service. Som medlem af MinRecept, kan du få din medicin leveret direkte til døren, og medicinen sendes direkte fra apoteket. Modsat de almindelige webapoteker, er det kun nødvendigt at bestille din medicin én gang hos os. Du skal aldrig mere tænke på at bestille eller hente din medicin. Medicinen bliver håndteret og sendt direkte fra apoteket, så du kan være sikker på, at din medicin er i gode faguddannet hænder. Ud over at du som medlem får leveret din medicin til døren, påminder vi dig også, når din recept skal fornyes. På den måde skal du heller ikke tænke på, du har flere udleveringer på din recept.

Vi er ikke et webapotek - Vi er smartere end det

MinRecept henvender sig til dig, som indtager medicin kontinuerligt, og som ønsker at gøre det nemt for dig selv. Som kronikker skal du sørge for ikke at løbe tør for medicin, og bruge tid på at bestille medicin hos et webapotek. Alternativt skal du bruge tid på turene til et fysisk apotek. Vi kan spare dig for begge ting, så du får mere tid og en bekymring mindre i hverdagen. Handler du ved et traditionelt webapotek, skal du huske at bestille din medicin i god tid. Det behøver du ikke tænke på som medlem hos os. Vi sender din medicin med et fast interval, så du aldrig løber tør.

Læs mere om vores service

MinRecept - Få din medicin på abonnement

Det skal være nemt at få din receptpligtige medicin leveret lige til døren. Derfor har vi gjort vores oprettelse rigtig nem. Det tager i gennemsnit kun 2 minutter at oprette sig – Det er hurtigere end køen på apoteket. I oprettelsen, vælger du blot din medicintype, hvornår du ønsker første levering og indtaster dine leveringsoplysninger. Til sidst underskriver du med dit NemID. Nu er du oprettet, og skal aldrig tænke på at bestille medicin igen. Derfor mener vi, at vi er smartere end et webapotek.