Smartere end online apotek

Online køb af receptpligtig medicin bliver mere og mere populært i Danmark gennem online apotek. MinRecept er det nemmeste valg, hvis du benytter medicin kontinuerligt. Køb af medicin online skal være nemt, og derfor har vi udviklet en abonnementsløsning i tæt samarbejde med dansk apotek. Vores service er nemmere end køb fra online apotek, for dem der bruger medicin kontinuerligt. Som medlem af vores service kan du se frem til følgende fordele. 

 • Kontinuerlig levering (Ingen genbestilling er nødvendigt)
 • Levering lige til døren 
 • Medicin til billigste pris
 • Medicin håndteret af dansk apotek
 • Påmindelse om receptfornyelse

Få fast levering af din medicin!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Al medicin, der bestilles gennem vores service, bliver håndteret af faguddannet personale på et dansk apotek. Din medicin bliver tjekket tre gange, inden det bliver sendt til din adresse. Du kan således være helt sikker på, at vi altid sender korrekt medicin til dig.

Det tager under 2 minutter at tilmelde sig vores service – læs om det her

Kontinuerlig levering fra apotek 

MinRecept er ikke et direkte web apotek. Vi har ikke en masse tillægsprodukter, som vi vil forsøge at sælge til dig. Vores service er meget simpel, og er målrettet personer, som tager medicin kontinuerligt over en kortere eller længere periode. Vi er enklere end et web apotek, og vi sørger automatisk for, at du altid har din medicin, og hvor vores medlemmer ikke skal huske på at bestille medicin hver gang. Hos MinRecept er det kun nødvendigt at lave en bestilling én gang. Herefter sørger vi for at sende din medicin, og samtidigt sender vi dig en påmindelse, når din recept skal fornys. Med andre ord, så sørger vi for at huske på alt omkring din medicin for dig. Du kan altid se hvornår vi sender medicin til dig næste gang, og du bliver ligeledes påmindet, når vi har afsendt medicin til dig.

Online apotek til receptpligtig medicin

MinRecept sender kun receptpligtig medicin. Vi udvider jævnligt med nye medicintyper, så flere kan benytte vores service, som deres online apotek. Vi har afsæt i prævention, med p-piller, minipiller, plastre, samt astmamedicin, diabetesmedicin, blodtryksmedicin, kolesterolmedicin, epilepsimedicin og hormonmedicin som produkter. Vi sender receptpligtig medicin til hele landet, og er Danmarks største leveringsservice. Måden vi adskiller os fra et almindeligt web apotek er, at man kun skal tilmelde sig én gang, og så sørger vi for, at medicinen kommer automatisk. Benytter du receptplig medicin kontinuerligt, er du fri for at genbestille, hver gang du skal bruge nyt medicin. Vi sender direkte til din adresse, så du er fri for at skulle på apoteket eller til den nærmeste pakkeshop. Derfor mener vi, at vi er nemmere end et online apotek. Benytter du medicin, som vi endnu ikke kan sende, kan du skrive en mail til os, hvor du skriver det ønskede præparat. Så sender vi en mail, når vi også kan sende det.

Få sendt din astmamedicin medicin direkte til døren automatisk!læs mere her, hvis du bruger astmamedicin

Disse mediciner kan vi levere

Som medlem af MinRecept kan du få tilsendt følgende medicin: 

 • P-piller
 • Minipiller
 • P-plaster
 • Blodtryksmedicin
 • Kolesterolmedicin
 • Astmamedicin
 • Diabetesmedicin
 • Hormonmedicin
 • Epilepsimedicin

Vi udvider løbende vores service, så det bliver muligt, at få tilsendte andre medicintyper. Vi ved, at vi udvider til astma, epilepsi, blodtryk og diabetes medicin indenfor nær fremtid. Vil du gerne holdes opdateret på, hvornår vi kan sende disse medicintyper, kan du skrive en mail til os, hvor du angiver din medicin. Vi sender dig en mail, når vi kan sende dette præparat. Det skal være nemt at få sin medicin, og derfor har udviklet vores service, der er nemmere end et traditionelt online apotek, så du kan spare tid i hverdagen.

Få medicin leveret direkte til døren – Klik her