Køb Vagifem online 

Præparatet fås som stikpiller til skeden, og anvendes mod tørre slimhinder i skeden. I Vagifem er det virksomme stof estradiol. Præparatet anvendes ofte i forbindelse med overgangsalderen, og anvendes lokalt i skeden.

  • Anvendes lokalt i skeden
  • Estradiol er det virksomme stof
  • Anvendes ofte i forbindelse overgangsalderen
  • Vagifem er receptpligtigt

Hos MinRecept kan præparatet købes online og det bliver leveret lige til døren. Da præparatet er receptpligtigt i Danmark, er det nødvendigt at have en gyldig recept fra sin læge.


Få fast levering af din hormonmedicin!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Køb Vagifem

Skal du først bruge en ny pakke Vagifem om lang tid, så kan du roligt tilmelde dig i dag. Dit medlemskab starter først fra den måned, hvor du har bedt om din første levering fra os. Fortryder du inden, kan du altid opsige. Der er ingen binding, opsigelsesperiode eller gebyrer forbundet med det.

Sådan virker Vagifem

Vagifem er en pille som indeholder estradiol. Estradiol erstatter det østrogen, som kroppen langsomt stopper med selv at producere. Når kroppen ikke har det rette niveau af østrogen, vil slimhinderne i skeden miste sin elasticitet og blive tyndere. Behandlingen med Vagifem virker ikke i hele kroppen, men kun lokalt omkring skeden. Pillen indsættes dybt i skeden ved hjælp af et indføringsrør. Man mærker ikke pillen, og den optages langsomt i kroppen. Pillen vil ikke falde ud, og det har ingen betydning, hvornår på dagen at pillen indføres. Lægen udskriver en recept på præparatet, og i samråd med lægen, findes den rette dosis. Normalt bruges en højere dosis de først to uger, hvorefter dosisen rettes til, indtil den rette dosis er fundet. Det er også muligt at vælge en hormonbehandling, som virker i hele kroppen. Læs mere om overgangsalderen her

Køb Vagifem fra dansk apotek

Hvis du benytter, eller vil benytte, Vagifem, er det muligt at købe det online via MinRecept. Medicinen leveres direkte til døren fra apoteket. Prisen gennem MinRecept er altid den samme, som på alle landets apoteker. For at købe Vagifem online, er det nødvendigt, at have en gyldig recept. Recepten skal udstedes af lægen. Som medlem af MinRecept, får du dine piller leveret kontinuerligt. Det er derfor kun nødvendigt at bestille én gang. Herefter kan du følge din kommende og næstkommende leveringer. Skulle det være nødvendigt at ændre leveringsdatoen for en pakke, kan det let gøres. MinRecept samarbejder kun med danske apoteker. Al medicin der bestilles via vores platform, afsendes direkte fra apoteket og leveres lige til døren. Medicinen håndteres af fagudannet personale på apoteket, som pakker og sender pakkerne afsted. Som medlem af MinRecept bliver det ikke lettere at købe Vagifem online.

Se hvor let du kan købe Vagifem og andet hormonmedicin her