KOL medicin

KOL medicin kan inddeles i to forskellige hovedgrupper. Den ene gruppe er inhalationsmedicin, som igen kan inddeles i to grupper. Den anden hovedgruppe er tabletbehandling. Tabletbehandling anvendes primært ved forværring af symptomerne, og anvendes normalt i kortere tid ad gangen. KOL medicin

  • Fås primært som inhalationsmedicin
  • Er receptpligtigt i Danmark
  • Findes i kort- og langtidsvirkende 
  • Kan afhjælpe ubehag ved KOL

Hvis en person diagnosticeres med KOL, og der forskel på hvilken slags medicin der skal anvendes. I samråd med sin læge, og gennem forskellige tests, findes den rette medicin. I Danmark er KOL medicin receptpligtigt, og derfor er det nødvendigt, at rette henvendelse til sin læge, hvis man oplever symptomer på KOL.


Få fast levering af din KOL-medicin

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Køb Bricanyl

Skal du først bruge en ny pakke astmamedicin om lang tid, så kan du roligt tilmelde dig i dag. Dit medlemskab starter først fra den måned, hvor du har bedt om din første levering fra os. Fortryder du inden, kan du altid opsige. Der er ingen binding, opsigelsesperiode eller gebyrer forbundet med det.

Hvornår er KOL medicin nødvendigt

Det kan være nødvendigt at komme i medicisk behandling for KOL, hvis man opleve gener og ubehag med din vejrtrækning i dagligdagen. KOL er en uhelbredelig lungesygdom, men med den rette medicin, er det muligt at holde symptomerne nede, så der opleves få gener i hverdagen. Symptomer på KOL er ofte vejrtrækningsproblemer, hoste, slim i luftvejene og stakåndethed allerede ved mild fysisk aktivitet. Det kan give store gener i hverdagen, hvor gang på trapper, indkøb eller en lille gåtur, kan være uoverskueligt, fordi vejrtrækningen bliver svær. KOL bliver også kaldt “rygerlunger”, da sygdommen ofte viser sig ved rygere, der har røget i mange år. Sygdommen kan også udvikle sig af andre årsager, såsom luftforurening, farlige kemiske stoffer eller genetisk arvelighed. Oplever man udfordringer i sin hverdag, med vejrtrækningen, kan det være nødvendigt at opsøge sin læge, med henblik på en udredelse.

Forskelligt KOL medicin

Det mest anvendte KOL medicin er de forskellige inhalationspræparater. Inhalationsmedicin kan inddeles i to forskellige grupper. Den ene gruppe er luftvejsudvidende medicin, og den anden medicin anvendes til at hæmme irritationstilstande i luftvejene. Den luftvejsudvidende medicin kan inddeles i to grupper. Den ene gruppe er korttidsvirkende medicin, og den anden er langtidsvirkende. Den korttidsvirkende har en hurtig virkning, men virkningen varer mellem 4-8 timer. Det langtidsvirkende medicin har en langsommere indvirkning, men virkningen varer fra 12-24 timer. Normalt anvendes den korttidsvirkende medicin op til anstrengelse af lunger og luftveje. Det kan være før sport, en lang gåtur til hvis man ved, at man skal være i et luftforurenet område i længere tid. Ved forværrelse af tilstanden, med slim og hoste, kan det være nødvendigt at anvende medicin, som afhælper inflammationstilstanden. Det kan eksempelvis være inhalationsmedicin med binyrebarkhormon.

Køb KOL medicin online

For at købe KOL medicin online, er det nødvendigt at have en gyldig recept. Det er muligt at købe KOL medicin online på abonnement. MinRecept tilbyder en nem og sikker abonnementsservice, hvor din medicin leveres automatisk til døren. Det er ikke nødvendigt at bruge tid på turen til apoteket, og medicinen bestilles kun én gang. Som medlem, er du sikker på, at du altid den medicin, som du skal bruge. Din medicin leveres med et fast interval, så du har altid har en ny pakke medicin, cirka 14 dage før du skal bruge medicinen. Du kan købe KOL medicin nemt via MinRecepts digitale service. For at bestille medicin, skal du blot vælges din medicintype, en leveringsadresse og datoen for den første pakke. For at godkende bestillingen, skal NemID anvendes. NemID er vigtigt, da det sikrer at vores samarbejdende apotek finder den korrekte medicin til vores medlemmer. Ved hjælp af NemID, er du sikker på, at du får det korrekte medicin. Det samme sker, når du førhen brugte.

Det er muligt at købe KOL medicin online. MinRecept er Danmarks eneste abonnementstjeneste indenfor receptpligtigt medicin – Se hvor nem MinRecept er her Webapoteket, Apopro eller MinRecept?