Minipiller pris

Priserne på medicin i Danmark ændrer sig løbende. Her er der nogle retningslinjer for minipiller pris.

  • Minipiller koster normalt omkring 90-120 kr
  • Prisen for minipiller varierer hver 14. dag
  • Apotekerne og MinRecept har ingen indflydelse på prisen
  • En pakke minipiller holder til en måneds brug

Få fast levering af dine minipiller!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Hvem bestemmer prisen på minipiller?

Man kan aldrig med sikkerhed fastslå, hvad en pakke mini-piller koster. Hver 14. dag har medicinalvirksomhederne mulighed for, at regulere deres prisen på medicinen. Normalt svinger prisen kun med få kroner på et præparat. Man skal altså ikke være nervøs for, at man pludselig skal betale meget mere, end man er vant til. Ligeledes er det muligt, at prisen sænkes, så man skal betale mindre for sine piller. Priserne kan ændres hver 14. dag. Det mest hyppige er, at minipillerne koster 40-250 for en pakke, hvori der er til 3 måneders forbrug. MinRecepts samarbejdende apoteker kan altid svare dig på, hvad lige netop dine piller koster. Minipiller pris fremgår også altid af den kvittering der medfølger i pakken.

Hverken apotekerne eller MinRecept har indflydelse på, hvad en pakke mini-piller skal koste. Det er udelukkende medicinalvirksomhederne. Derfor kan medlemmer hos MinRecept altså være sikre på, at de får deres piller til den lavest mulige pris.

Som nævnt er der i en minipille-pakke til 3 måneders forbrug. Pakken består oftest 3 blister ark, hvor hvert ark indeholder 28 piller.

Højdosis minipiller svinger endnu mere i pris, og kan således koste 40-260 kroner. Dog koster de fleste typer 40-60 kroner, men igen svinger prisen alt afhængig af markedet og mærket. Minipiller pris skal ikke være afgørende for, hvilke du vil bruge. Ens helbred er det vigtigste

Pas på med at købe fra udenlandske hjemmesider – Se hvordan du kan købe dem online her

Kan man tage alle typer minipiller?

Det er op til den læge, som udsteder recepten, hvilken minipille der er bedst for dig. Der findes mange forskellige typer piller, som er produceret af mange forskellige firmaer i medicinalbranchen. Så selvom pillerne har samme indholdsstoffer, kan navnet sagtens variere.

Det er vigtigt, at du altid tager piller med samme indholdsstoffer, men du kan altid skifte mærke. Når du går på apoteket, vil du altid blive tilbudt de piller, som din læge har ordineret, og du vil desuden altid få tilbuddet om at få det billigste alternativ – altså det mærke, som på dagen er det mærke, som har de samme indholdsstoffer, der er billigst.

Her kan du bestille dine minipiller online

Måske vil din læge anbefale dig, at du skal bruge p-piller fremfor minipiller. Det kan der være flere forskellige årsager til. Prisen på minipiller og p-piller varierer.

Læs om prisen på p-piller her