Vil du købe minipiller online

Det er muligt at købe minipiller online. Det er ofte lettere og tidsbesparende, i forhold til at skulle ned på apoteket hver gang. Vil du køb minipiller online, er der nogle ting, du skal tænke over, inden du gør det:

  • Hold øje med om siden er dansk eller udenlandsk
  • Er priserne meget lave eller meget høje
  • Hvordan er leveringen og fragtomkostningerne
  • Hvordan er kontrollen med medicinen

Få fast levering af dine minipiller!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Køb minipiller

Skal du først bruge en ny pakke minipiller om lang tid, så kan du roligt tilmelde dig i dag. Dit medlemskab starter først fra den måned, hvor du har bedt om din første levering fra os. Fortryder du inden, kan du altid opsige. Der er ingen binding, opsigelsesperiode eller gebyrer forbundet med det.

Der kan være stor usikkerhed omkring minipiller og medicin generelt, hvis man køber det fra udlandet. Det skyldes at der ikke nødvendigvis er den samme kontrol med medicinen. Vil du køb minipiller online, anbefales det, at du vælger en dansk udbyder. Så er du sikker på, at medicinen er korrekt og den er kontrolleret.

Køb minipiller fra udlandet. Vær forsigtig

Hvis du gerne vil købe dine minipiller online, skal holde øje med, om siden er udenlandsk. Mange store forhandlere online, har fået deres side oversat, så den ligner en dansk hjemmeside. Forbrugerne kan derved tro, at de handler med en dansk virksomhed. I virkeligheden er det en udenlandsk, og medicinen bliver ofte sendt fra samme land. Det kan medføre nogle problemer, når medicinen kommer til Danmark. Tages medicinen ud til kontrol, er der en sandsynlighed for, at den bliver beslaglagt. Det kan se hvis medicinen er ulovlig i Danmark, eller der er tale om kopimedicin. Det kan være svært at få medicinen udleveret, og forsøger man at indføre det flere gange, kan man få en bøde. Køb minipiller fra en dansk hjemmeside, så er du sikker på, at du ikke sætter dine penge og helbred på spil.

Vil du købe minipiller online sikkert? Læs hvordan her.

Prisen er en god indikator

I Danmark er det sådan, at priserne på medicin, bliver fastsat hver 14. dag. Det betyder at prisen overalt i landet, og at medicinen ikke må sælges over eller under den pris. Finder du en side, som sælger minipiller online, til en utrolig høj eller lav pris, så er det et tegn på, at hjemmesiden er udenlandsk. Køb minipiller online fra en dansk hjemmeside, eller brug MinRecepts service. MinRecept bruger danske apoteker og sælger kun medicin, som er godkendt på det danske marked. Alle bestillinger bliver håndteret af uddannet fagpersonale, inden de bliver sendt

Køb minipiller med recept

Køber du minipiller online, er en god tommelfingerregel, at du skal bruge dit NemID. For at købe minipiller i Danmark, skal du bruge en recept. Når du har været i dialog med din læge, og fået en recept, vil den fremgå på FMK-receptserver. For at en virksomhed kan sende de korrekte minipiller, skal de have adgang til FMK. Det er virksomhedens og din sikkerhed for, at du får de rigtige piller. Udenlandske hjemmesider reklamerer ofte med, at man kan købe minipiller uden recept. Det er forbundet med stor risiko og det anbefales ikke. Selvom en type piller virker for en veninde, kan det være forbundet med stor risiko at indtage dem, uden at have været ved kontrol ved lægen.

Kender du til bivirkninger ved minipiller? Få en forståelse her.

Køb minipiller på abonnement

MinRecept har adgang til FMK, og du kan derfor være sikker på, at modtage de korrekte minipiller. Via MinRecept kan du købe minipiller online på abonnement, og få dem leveret direkte i din postkasse. Så slipper du for turen til apoteket eller en pakkeshop, og du står aldrig i en situation, hvor du er løbet tør for minipiller.

 

Vi tilbyder at levere astmamedicin direkte til døren – Læs mere her