Køb Femicept på abonnement 

Hvis du benytter Femicept som p-pille, og gerne vil købe dem online, er MinRecept det rette valg. Femicept skal tages regelmæssigt, og ofte over en længere periode. Derfor er det smart med et abonnement. MinRecept har siden 2017 leveret Femicept på abonnement til kvinder i hele Danmark. Til vores medlemmer tilbyder vi: 

  • Femicept leveret med fast interval
  • Levering lige til døren i anonym indpakning
  • Altid samme medicinpris som på apoteket
  • Levering fra dansk apotek
  • Ingen bindings- eller opsigelsesperiode

Få fast levering af dine p-piller!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Undgå ufrivillige pauser i din cyklus, og hav altid din næste pakke p-piller lige ved hånden. Du glemmer aldrig mere at få købt Femicept, og du slipper for turene til apoteket. Alt sammen for kun 15,- pr måned inklusiv fragt.

Køb Femicept

Skal du først bruge en ny pakke p-piller om lang tid, så kan du roligt tilmelde dig i dag. Dit medlemskab starter først fra den måned, hvor du har bedt om din første levering fra os. Fortryder du inden, kan du altid opsige. Der er ingen binding, opsigelsesperiode eller gebyrer forbundet med det.

Sådan virker et medlemskab hos MinRecept

MinRecept tilbyder, at du kan købe Femicept på abonnement. Det betyder, at du får leveret dine p-piller lige til døren, med et fast interval, som passer til dig. For at blive medlem, kræver det blot, at du har en gyldig recept på p-piller. Når du køber Femicept gennem MinRecept, betaler du altid den samme medicinpris, som du er vant til fra apoteket. Der er ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer, og fragt er inkluderet i medlemsprisen. Dine p-piller bliver håndteret på Løve Apoteket, hvor faguddannet personale pakker og afsender dine p-piller. 

Så let kan du købe Femicept

Ønsker du at købe Femicept på abonnement, så er MinRecept de eneste, der tilbyder denne løsning i Danmark. Vores tilmelding er yderst simpel og hurtig. Normalt tager det kun 2-3 minutter – Det er hurtigere end køen på apoteket. Så let er det at købe Femicept hos MinRecept:

  • Læg Femicept i kurven
  • Vælg din første leveringsdato
  • Skriv din leveringsadresse
  • Indtast dit betalingskort
  • Godkend med dit NemID

Sikkerhed os MinRecept

Sikkerhed er det vigtigste for os. Derfor skal alle bestillinger godkendes med NemID. Det gør vi af to årsager. Ud fra din godkendelse med NemID, ved apoteket at de håndtere medicin til den rette person. Samtidigt kan apoteket se, hvilken recept du har. Den samme proces sker, når du bruger dit sygesikringsbevis på apoteket.

Læs mere om MinRecept lige her