Køb Malonetta online - Leveret til døren

Forestil dig, at du ikke skal på apoteket efter dine p-piller? Hvis du bruger Malonetta som prævention, kan du få dem leveret til døren på abonnement. MinRecept har siden 2017 leveret Malonetta og andre p-piller på abonnement. Køb Malonetta online, og få dem leveret lige til døren med et fast interval, så du aldrig løber tør. MinRecept tilbyder:

  • Automatisk levering af Malonetta 
  • Slip for genbestilling 
  • Altid levering til døren
  • Samme pris som på apoteket – ingen gebyrer.
  • Medicin fra dansk apotek
  • Opsig når som helst – ingen binding

Få fast levering af dine p-piller!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Det er vigtigt at undgå ufrivillige pauser i din cyklus med p-piller, for at opnå den korrekte beskyttelse. Køb Malonetta hos MinRecept, og få dem leveret på abonnement, så du aldrig løber tør. Samtidigt slipper du for alle turene til apoteket. Et abonnement koster kun 15,- pr. måned og er inklusiv fragt.

Køb Malonetta her

Skal du først bruge en ny pakke p-piller om en måned eller to?

 

Du kan roligt tilmelde dig i dag, mens du husker det. Dit medlemskab starter først i den måned, hvor vi skal levere din første pakke p-piller. Ingen binding eller opsigelsesperiode.

Så godt er et medlemskab hos MinRecept

Nu kan du slippe for turene til apoteket, med et abonnement hos MinRecept. Vi leverer dine p-piller direkte til døren, med et fast interval, så du altid har en ny pakke p-piller klar, når du skal bruge den. Når du køber Malonetta hos MinRecept, koster dine p-piller altid det samme som på apoteket. Det er fordi vi sender dine p-piller fra et dansk apotek. Vi ønsker kun glade og tilfredse medlemmer, og derfor har vi selvfølgelig ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer. Vi leverer dine p-piller direkte i postkassen, og fragten er inkluderet i medlemsprisen.

Vær smart - Køb Malonetta på abonnement

MinRecept de eneste i Danmark, som tilbyder abonnement på Malonetta. Vores tilmelding klares nemt med få klik, og tager normalt kun 2-3 minutter. Så enkelt er det at købe Malonetta online hos MinRecept:

  • Vælg Malonetta som produkt
  • Vælg datoen for den første levering
  • Indtast din ønskede leveringsadresse
  • Vælg betalingsmetode

MinRecept - Enkelt og sikkert

Sikkerhed er det vigtigste når du bestiller medicin online. Derfor er det nødvendigt, at alle bestillinger hos os godkendes med NemID. Der er to årsager til, at en bestilling skal underskrives med NemID. Ved at godkendelse med NemID, er vores apotek sikre på, at de håndterer den korrekte medicin til dig. Det er præcis det samme der sker, når du viser dit sygesikringsbevis på apoteket. Den anden årsag er, at lægemiddelstyrelsen anbefaler, at man aldrig køber medicin online, uden at have brugt sit NemID.

Vil du læse mere om, hvordan et abonnement på p-piller fungerer? Se mere her