Vil du købe p-piller online?

Der er nogle ting, som du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at købe p-piller online. Nedenfor kan du læse mere om køb p-piller online, og hvilke råd du kan følge. Køb p-piller:

  • Undersøg om siden er dansk eller udenlandsk
  • Hvordan er priserne på medicin
  • Er der sikker levering, og hvad er fragtprisen
  • Hvilken kontrol af medicinen kan hjemmesiden vise

Ovenstående gælder også for andet medicin. Online handel vokser, og medicinal/apotekerbranchen sælger mere og mere medicin på nettet. Men du skal være opmærksom, hvis du vil købe p-piller online.

Se hvordan du, via MinRecept, kan købe p-piller online her


Få fast levering af dine p-piller!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Køb p-piller

Skal du først bruge en ny pakke p-piller om lang tid, så kan du roligt tilmelde dig i dag. Dit medlemskab starter først fra den måned, hvor du har bedt om din første levering fra os. Fortryder du inden, kan du altid opsige. Der er ingen binding, opsigelsesperiode eller gebyrer forbundet med det.

Vær varsom ved udenlandske hjemmesider

Handler du medicin eller vil købe p-piller online, skal du holde øje med, om siden er udenlandsk eller dansk. Mange hjemmesider er oversat til dansk, og virker danske. Undersøger dem nærmere, viser det sig ofte, at siden er ejet af et udenlandsk firma, som sender medicinen fra andre lande end Danmark. Lægemiddelstyrelsen oplyser, at der i høj grad, bliver beslaglagt ulovligt indført medicin, når der er kontrol ved danske grænser og lufthavne. Køb p-piller online eller andet medicin online fra en udenlandsk side, er forbundet med en risiko for, at det bliver beslaglagt. Bliver medicinen beslaglagt, kan det være svært at få pengene tilbage. Rådet er derfor, at man altid køber fra en dansk hjemmeside, eller får p-piller leveret af MinRecept. MinRecept samarbejder med danske apoteker. Forsøger man gentagende gange at købe medicin fra udlandet, kan man få en bøde.

Her kan du læse mere om køb af medicin online

Billige p-piller og medicin online

Søger man efter medicin eller vil købe p-piller online, er det ofte lokkende at gå efter den billigste pris. Det kan dog også være et faresignal. Der findes mange virksomheder, som producerer og sælger billigt kopimedicin. I Danmark fastsættes medicinprisen hver 14. dag, og prisen er den samme hos alle. Det gælder apoteker og online apoteker. Vælger du at købe p-piller gennem MinRecept, får du altid p-pillerne til den fastsatte pris. Billige p-piller eller medicin kan derfor være et tegn på, at siden er udenlandsk eller at der er tale om kopimedicin. Der findes dyre og billige p-piller, men prisen er fast i Danmark. Køb p-piller online fra en dansk registreret virksomhed, så er du godt stillet.

Hvorfor MinRecept er smartere end almindelige webapoteker her

P-piller online

Det er muligt at købe p-piller online, og nogle hjemmesider reklamerer med, at man kan købe uden recept. Det frarådes at købe p-piller uden recept, da det er forbundet med fare. I Danmark kan p-piller kun købes, hvis man har en gyldig recept. Det er din sikkerhed for, at du får leveret de korrekte piller, som en lægen har godkendt. Der findes mange forskellige piller på markedet, og det er fordi, at kroppen ikke er ens hos alle. Fordi en veninde kan tåle én slags piller, er det ikke sikkert, at du kan tåle den samme slags.

Du kan bestille dine p-piller online via MinRecept. MinRecept samarbejder kun med danske apoteker, og uddannet personale sørger for, at du får de korrekte p-piller leveret. Køb p-piller online er sikkert, hvis du vælger med omtanke.