Brug af p-piller uden recept

P-piller er et meget brugt præventionsmiddel i Danmark. Faktisk bruges pillerne af over 380.000 kvinder i landet. De har været på markedet siden 1960’erne, og er siden da blevet bedre og mere sikre. P-piller kræver en recept, og det er der flere grunde til. At bruge p-piller uden recept er forbundet med risiko:

  • Brug af p-piller kræver en recept
  • Der findes mange forskellige p-piller
  • P-piller uden recept er forbundet med risiko
  • Søg altid læge inden brug af p-piller

Få fast levering af dine p-piller!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Nedenfor kan du læse, hvorfor du ikke skal købe p-piller uden recept. Hvis du vil købe p-piller online, er der nogle råd du kan følge. På den måde er du sikker på, at du får de rette piller.

Derfor kræver p-piller recept

Der findes rigtigt mange forskellige p-piller på markedet. Det skyldes af vores kroppe ikke er ens. Hvis du vil starte på p-piller, er det vigtigt at du kontakter din læge først. Hos lægen vil du komme til en undersøgelse, hvorefter lægen udskriver de p-piller, som lægen mener er de rigtige for dig. Man skal eksempelvis aldrig gå ud fra, at de p-piller en veninde benytter, også virker korrekt for en selv. P-piller har en række bivirkninger, men ved at finde de rigtige piller, mindskes risikoen for, at man får disse bivirkninger. Mange oplever små bivirkninger, så som hovedpine eller kvalme, men p-piller kan også øge sandsynligheden for at få en blodprop, og det er meget alvorligt. Vores kroppe er forskellige, og derfor findes der forskellige p-piller på markedet.

Kender du til bivirkningerne ved p-piller? Læs dem her

Pas på, hvis du vil købe p-piller uden recept

Man skal altid sørge for, at have en recept når man vil benytte p-piller. I Danmark er det ikke muligt at købe p-piller uden recept. Det er hverken muligt på apoteket, eller hvis man vil købe p-piller online. Flere virksomheder på nettet tilbyder, at man kan købe p-piller uden recept, og her er rådet fra Sundhedsstyrelsen, at man holder sig langt væk fra de sider. De virksomheder som tilbyder salg af p-piller uden recept, er ofte udenlandske. Som køber kan du derfor ikke være sikker på, at medicinen er kontrolleret ordentligt efter danske regler. Der kan i værste fald være tale om billigt kopi-medicin. Risikoen for at du får alvorlige bivirkninger øges markant, og kan resultere i alvorlige bivirkninger og eftervirkninger. Køb p-piller uden recept anbefales ikke.

Vil du købe p-piller online, så skal du være opmærksom på flere ting. Læs om det her

Køb p-piller online

Hvis du har valgt, at du vil benytte p-piller, og du har snakket med din læge, får du en recept på pillerne. Recepten ligger online på FMK-serveren, og kan tilgås af alle apoteker i landet. Det er også muligt at købe p-piller online, og få p-piller på abonnement. Køber du p-piller online, er det vigtigt, at du logger ind med dit Nem-ID. På den måde er du sikker på, at virksomheden finder de rette piller til dig. Det er din sikkerhed, og det tager kun 30 sekunder. Køb p-piller på abonnement er muligt via MinRecept. Her leveres dine p-piller på abonnement, så du slipper for turen til apoteket. Ligeledes bliver du påmindet, når din recept skal fornys. MinRecept er Danmarks største leveringsservice af medicin, og til oprettelsen bruges Nem-ID. Din medicin bliver håndteret og sendt af et dansk apotek.

Læs om køb af p-piller via MinRecept