Du kan købe p-plaster online

Hvis man gerne vil slippe for turene til apoteket, kan man købe p-plaster online. Det er nemt og samtidigt sparer man en masse tid. Man behøver ikke at bruge tid på, at gå ned til apoteket. Hvis du vælger at køb p-plaster online, skal du være opmærksom på følgende:

  • Tjek altid om siden er dansk eller udenlandsk
  • Er priserne usædvanlig lave, er siden typisk udenlandsk
  • Hvordan foregår levering af p-plastrene
  • Er kontrollen med medicinen i orden

Få fast levering af dine p-plastre!

… og bliv fri for turene til apoteket!

Se hvor billigt det er!

Køb p-plastre

Skal du først bruge en ny pakke p-plastre om lang tid, så kan du roligt tilmelde dig i dag. Dit medlemskab starter først fra den måned, hvor du har bedt om din første levering fra os. Fortryder du inden, kan du altid opsige. Der er ingen binding, opsigelsesperiode eller gebyrer forbundet med det.

Hvis man køber p-plaster, eller medicin generelt, fra udlandet, skal man være varsom. Handler man på udenlandske hjemmesider kan der være manglende kontrol med præparaterne. Køb altid p-plaster online fra en dansk virksomhed. Derved sikrer du dig, at  medicinen er kontrolleret og opbevaret på korrekt vis.

Vær varsom ved køb af p-plaster

Når du vil købe p-plaster på nettet, skal man være opmærksom på, om virksomheden man handler hos, er dansk eller udenlandsk. Store virksomheder får ofte deres hjemmeside oversat, så den fremstår som en dansk side. Man kan derfor let komme til at tro, at man køber sin medicin, af en dansk virksomhed. I virkeligheden er det udenlandske ejere, der typisk sender medicin fra et andet land. Der kan opstå kontrolproblemer når medicinen føres ind i Danmark. Bliver ens medicinen udtaget til kontrol, vil den sandsynligvis blive beslaglagt. Beslaglæggelse sker hvis medicinen er ulovlig, der er tale om kopimedicin, eller hvis tolderne ikke kan bestemme oprindelsesstedet. Er medicinen først beslaglagt, kan det være svært at få den udleveret. Forsøger man at indføre denne slags medicin flere gange, kan det medføre en bøde. Køb p-plaster fra danske hjemmesider med danske ejere. Sådan lyder rådet fra Sundhedsstyrelsen.

Køb p-plaster sikkert og få dem leveret i postkassen – Læs hvor let og sikkert det er her

Brug prisen som en indikator

I Danmark er prisen på medicin fastsat af staten. Prisen fastsættes hver 14. dag. Der er prisen identisk i hele landet. Hverken et apotek eller MinRecept må ændre ved prisen. Falder du over en hjemmeside, der sælger p-plaster til en meget høj eller lav pris, er det et sikkert tegn på, at hjemmesiden ikke er dansk. Køb p-plaster online fra en dansk virksomhed, eller benyt dig af MinRecepts service. MinRecept bruger kun danske apoteker, som er godkendt af de danske myndigheder. Alle ordre via MinRecept håndteres af uddannet fagpersonale, inden afsendelse til kunden. Alle ordre bliver tjekket hele tre gange.

Køb p-plaster og husk din recept

Køber du p-plaster online, er det et godt tegn hvis du skal have dit NemID frem. Hvis du vil købe p-plaster kræver det en recept i Danmark. Din læge skal udskrive en recept, og den vil fremgå af FMK-receptserveren. For at være sikker på, at du køber de korrekte p-plastre, behøver virksomheden adgang til denne server. Recepten er din sikkerhed for, at du bruger de korrekte plastre. Nogle udenlandske hjemmesider reklamerer med, at du bestille p-plastre uden at have den fornødne recept. Køber du p-plaster uden recept er der stor risiko forbundet med det. Sundhedsstyrelsen fraråder det.

Ved du hvem p-plaster egner sig til? Her kan du teste din viden

Køb p-plaster på abonnement

MinRecept har indsigt i FMK-receptserveren, så du kan være helt sikker på, at få tilsendt de p-plastre du skal bruge. Hos MinRecept er det muligt at køb p-plaster på abonnement. Du får dem sendt når du skal bruge dem, og de leveres i din postkasse. Du slipper for turene til apoteket, og du skal heller ikke til en pakkeshop. Vi påminder om receptfornyelse, så du altid ved, hvornår din recept skal fornys.