Velkommen til vores FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

MinRecept ApS blev stiftet i 2017, og har siden da leveret medicin til hele Danmark. Vi har som mission, at bygge bro mellem læger, apoteker og borgerne i Danmark. Vi har udviklet vores digitale platform, som gør det nemt og sikkert at få sin medicin leveret direkte til døren. Alt medicin leveres af et dansk apotek – du vil derfor opleve samme sikkerhed hos os, som hvis du fysisk handlede på et apotek.

Prisen for et medlemskab varierer fra 15,- til 29,- om måneden inklusiv fragt, alt afhængig af hvilken medicin du skal have tilsendt. Yderligere får du en påmindelse, når du skal have fornyet din recept. Som medlem skal du altså aldrig mere holde styr på, hvornår du løber tør for din medicin eller bruge tid på at gå på apoteket. Vi klarer det hele for dig. Nemt og sikkert.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment af medicin, som vi kan levere.

Lige nu kan du, som medlem hos MinRecept, få leveret:

 • Antidepressiva
 • Astmamedicin
 • Blodtryksmedicin
 • Diabetesmedicin (kun tabletter)
 • Epilepsimedicin
 • Hormonmedicin
 • KOL-medicin
 • Kolesterolmedicin
 • Minipiller
 • P-piller
 • P-plastre

Vi kan levere alle præparater, som er godkendte på det danske marked, og vi tilbyder samme sortiment, som hos dit lokale apotek. Er du i tvivl om, vi kan levere netop din medicin, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Din medicin bliver håndteret af faguddannet personale på vores samarbejdende apotek. Vi samarbejder kun med danske apoteker, så sikkerheden er i top. Når din medicin er fundet frem af apotekeren, bliver den pakket og sendt fra apoteket og leveret direkte til din dør. Du skal altså hverken på et apotek eller i en pakkeshop for at hente din medicin. Nemt og sikkert.

For at tilmelde dig vores service skal du validere dig selv med dit NemID. Når din medicin skal sendes, slår en ansat hos apoteket dig op i FMK-receptserver. På receptserveren fremgår det, hvilken medicin du har recept på. Sammenholdt med de oplysninger du gav i oprettelsen, fremfinder apoteket det korrekte medicin til dig. Al medicin håndteres af faguddannet personale på apoteket.

Hverken vi eller vores samarbejdende apotek ved eller må rådgive dig om, hvilken medicin du skal benytte. For at få svar på dette, skal du kontakte din egen læge. Når I sammen har fundet ud af, hvilken medicin du skal benytte, vil dette fremgå af din recept. Det er den recept som apotekeren benytter, når din medicin skal håndteres. Nemt og sikkert.

Prisen på medicin i Danmark fastsættes hver 14. dag. Derfor kan du opleve, at den pris vi opkræver varierer en smule fra gang til gang. Det samme gælder hvis du selv hentede på et apotek. Prisen har vi ingen indflydelse på, og i hver pakke vi sender, medfølger en kvittering, således at der er fuld gennemsigtighed. Nemt og sikkert.

Du kan slå prisen på din medicin op på www.medicinpriser.dk

Hos MinRecept benytter vi den recept som din læge har udskrevet. Derved sikrer vi, at du får det korrekte medicin udleveret. Når din medicin bliver håndteret på apoteket, gennemgår en ansat recepten. Har du en gyldig recept, på det præparat du ønsker at få leveret, klares det hele helt automatisk. Nemt og sikkert.

MinRecept’s samarbejdende apotek benytter FMK-serveren (Fælles Medicin Kort). På FMK-serveren kan apoteket se dine recepter. Er der ikke en gyldig recept, på det præparat du ønsker, kan apoteket ikke udlevere medicin til dig. Det eneste du skal sørge for er, at have en gyldig recept, før apoteket kan sende din medicin. For at forny din recept, kan du ringe til dine læge, eller du kan benytte Medicinkort-app’en.

Vi kan levere medicin i hele Danmark inklusiv småøerne. Vi sender altid din pakke af sted i god tid, så du aldrig løber tør. Du modtager en mail, når vi har afsendt din pakke, så du ved, at den er på vej. Nemt og sikkert.

Sikkerhed er det vigtigste for os. Det gælder lige fra du opretter dig som medlem, til du får leveret din pakke i postkassen. For at vi kan være helt sikre på, hvem du er, er det nødvendigt, at du validerer dig med NemID. Det tager få sekunder, men det bidrager til tryghed for både dig og os. Du skal kun bruge NemID én gang, derefter kører det hele automatisk. Nemt og sikkert.

Du kan sagtens benytte vores service selvom du er under 18 år. Det kræver to ting, før du kan komme i gang med vores service. Du skal have en gyldig recept, og så skal en værge underskrive aftalen. Når du tilmelder dig, finder vores system ud af om du er under 18 år. Er dette tilfældet, kan der sendes en mail til din værge. I mailen er der et link til et dokument. Dette dokument underskriver din værge ved at benytte NemID. Så snart det er underskrevet, får vores system automatisk besked, og du får nu din medicin leveret. Nemt og sikkert.

Vi bruger bl.a. din data til at sørge for, at du får den rette medicin tilsendt. Vi er NemID-certificeret og dine betalingsoplysninger håndteres af certificeret betalingsudbyder, som hver dag håndterer flere tusinde transaktioner. Derudover følger vi gældende regler indenfor persondataloven. Har vi brug for yderligere information om dig, skal vi nok kontakte dig.

Det er enkelt at betale for medlemskab og medicin hos os. Når du opretter dig, bliver du bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger. Vi tager imod VISA og Mastercard. Hver måned opkræver vi prisen for medlemskabet på dit kort, og de måneder hvor du får leveret medicin, opkræver vi også automatisk prisen for medicinen. Alle opkrævninger sker gennem vores certificeret betalingsudbyder, så dine penge er i trygge hænder. Nemt og sikkert.

Vi trækker penge for medlemskabet én gang om måneden. Første betaling sker først fra den måned, hvor du første gang skal have leveret medicin. Tilmelder du dig i januar, men skal først have leveret din medicin i juni, så trækker vi først penge i juni måned. Indtil da koster det selvfølgelig ikke noget, og vi har ingen bindingsperiode. Vi trækker penge for medicinen, når vi afsender medicinen. Der medfølger en kvittering i alle pakker vi sender.

Sikkerhed er det vigtigste for os. Det gælder lige fra du opretter dig som medlem, til du får leveret din pakke. For at vi kan være helt sikre på, hvem du er, er det nødvendigt, at du validerer dig med NemID. Det tager få sekunder, men det bidrager til tryghed for både dig og os. Du skal kun bruge NemID én gang, derefter kører det hele automatisk. Nemt og sikkert.

Det er nemt at opsige sit medlemskab hos os. Alt du skal gøre, er at logge ind på din profil, trykke på “Mine oplysninger” og derefter klikke på “Opsig medlemskab” i bunden af siden.

Opsigelsen sker med øjeblikkelig virkning, og du bliver kun opkrævet penge for indeværende måned. Nemt og sikkert.